F*ck die Onzekerheid LIVE

Een Theater-College van Vreneli Stadelmaier over het boek.

Theater-College over onzekerheid

Vreneli heeft rond het onderwerp van haar boek een theater-college ontwikkeld bedoeld voor grotere groepen.

Geschikt voor:

 • vrouwen èn mannen
 • iedereen die last heeft van onzekerheid òf iemand kent die er last van heeft
 • leidinggevenden die willen weten hoe ze hun medewerkers hiermee kunnen helpen
 • moeders die hun dochters hiermee willen helpen
 • iedereen met vrienden of vriendinnen die hier last van hebben

Het Theater-College F*ck die Onzekerheid duurt ongeveer een uur en is afwisselend met muziek en video, soms interactief, informatief en op momenten uitermate humoristisch.

Brain-control

en haal het maximale uit jezelf

Een uur durende theater-college, met film, muziek en interactie.

Indringend – Humoristisch Herkenbaar – Inspirerend Opzwepend- Praktische tips

Na dit theater-college

 • weet je dat 75% van de vrouwen en 50% van de mannen deze gevoelens ook heeft
 • weet je wat de symptomen zijn
 • ben je op de hoogte van de gevolgen
 • weet je ook waar het door komt
 • en heb je praktische tips gekregen hoe je er vanaf kunt komen
 • kun je ook anderen helpen die last hebben van het impostor syndrome

De presentatie duurt ongeveer 65 minuten, en is niet saai. Integendeel. F*ck die Onzekerheid Live is te boeken via SheConsult,  020-3080 644, info@sheconsult.nl, of BNR-spekers of ZijSpreekt.nl 

In het theater

LADIES NIGHT F*ck die Onzekerheid LIVE was nu ook voor iedereen in het theater te zien: F*ck die Onzekerheid Ladies Night op 18 mei in het schattige stadstheater van Weesp met de bizarre naam City of Wesopa. De voorstelling was compleet uitverkocht!

Voor werkgevers

Organisaties die serieus werk willen maken van diversiteit doen er goed aan het onderwerp onzekerheid, het impostor syndrome, bespreekbaar te maken. Door het bespreekbaar te maken krijgen vrouwen, en ook de mannen die er last van hebben (en dat is toch 35% van alle mannen!) de ruimte om deze gevoelens toe te laten, te bespreken en te onderzoeken. En daarmee ligt er minder druk op, is je onzekerheid af en toe laten zien niet meer taboe, en kunnen vrouwen en mannen leren ermee om te gaan. Zodat ze niet meer gehinderd worden deze belemmerende gedachten. Vrouwen die geen last (meer) hebben van het impostor syndrome zijn ambitieuzer, kiezen er vaker voor om, als er kinderen komen, hun carrière niet op een zijspoor te zetten en stromen vaker door naar topposities.

Voor VrouwenNetwerken

Het theater-college is uitermate geschikt voor vrouwennetwerken. De presentatie stimuleert vrouwen om na te denken over hun eigen onzekerheid en de onzekerheid van vrouwen om hen heen. Pas als je weet hoe het werkt met die onzekerheid, als je weet waar het vandaan komt, wanneer je er last van hebt, en wat de symptomen zijn, kun je er ook wat aan doen. Bij jezelf. Maar je kunt ook anderen, bijvoorbeeld collega’s, vriendinnen of je dochter, helpen van hun impostor syndrome af te komen. In de show gaan we uit van krachtige vrouwen, vrouwen zijn niet zielig, en worden niet onderdrukt door mannen. Maar we hebben wel, meer dan mannen, last van belemmerende gedachtes die ons onzeker maken. En dat zie je niet aan de buitenkant. Door het over die binnenkant te hebben met elkaar wordt het bespreekbaar, luchtiger, kun je er soms om lachen en kun je, door elkaar te spiegelen, van die gedachten af komen. De LIVE-show is een eerste aanzet om dit thema met luchtigheid, humor, maar ook met power aan te pakken.

.

.

Moeite met het woord “F*ck”?

Kies dan voor:

“Brain-control, en haal het maximale uit jezelf”

of

“Theater-College “Sure She Can”

Theatre-college Sure She Can is also available in English

Het theater-college was al o.a. bij:

Hogeschool van Amsterdam, VrouwenNetwerk ViZi, Het Dolhuys, MN Services, VrouwenNetwerk Amersfoort, De Nederlandse Bank, Accor Hotels (2x), Netwerk Gooische Vrouwen, SalesForce, VVNA, Ladies Night in City of Wesopa, Gooische Vrouwenzaken, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Schiphol Group, KPMG, Bitches in Business, Vrouwennetwerk Rijnstreek, SAP, Legal Women Studium Generale RUG, Loopbaancongres NOLOC, Sonare, Vrouwen@wurfeld, Rotary Weesp, Kadaster, Entre Femmes, Jonge Alumni BRUG, Delta Lloyd, Ladies Night L.A.N.X., KNOV, Ladies business Apeldoorn

Vreneli Stadelmaier

Zij treedt regelmatig op als spreker op congressen, bij netwerken, bedrijven, universiteiten en hoge scholen. Ze heeft daarvoor verschillende presentaties ontwikkeld vanuit haar bedrijf SheConsult. Zo is er de PowerLunch. Samen met een collega-coach geeft ze in twee uur een dynamische, interactieve presentatie over zaken waar professionele vrouwen in de praktijk vaak mee worstelen. En er is de Anne & Jan-Willem presentatie over de verschillen tussen mannen en vrouwen en waar vrouwen tegenaan lopen in hun werk. Met tips en trucs om dat op te lossen.

SheConsult / Vreneli Stadelmaier werkte onder andere voor:referentie-logos-SheConsult

Boeken of meer info?

Mail naar een van deze drie mailadressen voor meer info:

 • info@sheconsult.nl
 • sprekers@BNR.nl
 • info@zijspreekt.nl.

The point of my job is to entertain and make it look easy, so I guess it’s the parts you don’t often see which make me feel proud. All the behind the scenes work, the fears and insecurities I have to face and overcome to improve myself as a person and performer, all of the people who believe in me and encourage me.

Kylie Minogue

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief. Gratis.

Informatie, tips, nieuws en wetens- waardigheden voor professionele vrouwen.You have Successfully Subscribed!

Facebook

Twitter