Online videotraining rond onzekerheid

Gebaseerd op mijn boek, F*ck die onzekerheid, heb ik een interessante online training voor je samengesteld.
Crisisaanbod: een investering in jezelf van €3,90  per week.

F*ck die Onzekerheid Online

Brain control. In deze 10-weekse training leer je op een andere manier te denken en de baas te worden over jouw gedachten. Je krijgt tien unieke video’s met oefeningen, zodat je zelf aan de slag kan gaan. Daarnaast kan je onder deel worden van een besloten Facebookgroep, daar kan je bijvoorbeeld vragen stellen aan Vréneli Stadelmaier.

Let op: deze training kun je niet volgen zonder het boek F*ck die Onzekerheid. Dat boek is in de betere boekhandel te koop of je kunt het eenvoudig hier bestellen.

De online videotraining van € 49,50 nu, 
gezien de crisis, € 39,50 voor 10 weken. 

Leer de baas te worden over jouw eigen gedachten!

Als je last hebt van onzekerheid of bang bent om door de mand te vallen, dan is dit een mooi compact en effectief programma voor jou om van je onzekerheid af te komen!

Je moet leren om op een andere manier te gaan denken, je moet leren om de baas te worden over jouw gedachten. Dat is niet gemakkelijk, je hele leven denk je immers al zoals je denkt, dus dat is geen kwestie van een boek lezen en klaar. Om hier echt vanaf te komen moet je jezelf gedurende langere tijd hierop trainen. Dit intensieve online trainingsprogramma, in combinatie met de Facebookgroep, helpt je daarbij. Door middel van de wekelijkse video’s, de huiswerkopdrachten en het contact met de andere deelnemers, train je je hersenen om anders te gaan denken en andere denkpatronen aan te leren.

Wat leer je in het programma van F*ck die Onzekerheid?

F*ck die Onzekerheid Online is een online programma, waarin je wekelijks een video met uitleg en huiswerkopdrachten ontvangt. De video’s duren ongeveer vijf minuten en bevatten theorie, heldere voorbeelden en inspiratie om daadwerkelijk aan de slag te gaan. In de cursus krijg je:

  • Tien unieke video’s (iedere week één);
  • Tien huiswerkopdrachten aan het eind van iedere video;
  • Deelname aan een besloten Facebookgroep;
  • De mogelijkheid om via Facebook vragen te stellen aan de auteur, Vreneli Stadelmaier.

Waarom dit online programma over onzekerheid volgen?

F*ck die Onzekerheid Online bevat tien wekelijkse video’s, iedere week ontvang je er een.

1.
Om echt profijt te hebben van het programma is het belangrijk om de opdrachten uit te voeren. Deze opdrachten krijg je elke week in de video’s. In een aantal gevallen heb je daar het boek F*ck die Onzekerheid bij nodig.

2.
Het boek is in iedere boekwinkel of online te koop.

3.
Aan het eind van iedere video krijg je een concrete opdracht om die week mee aan de slag te gaan. Deze huiswerkopdrachten zijn onder andere bedoeld om te reflecteren wat er gebeurt in je hoofd en lijf. Ook ga je hierdoor oefenen met bijvoorbeeld ander gedrag en anders denken.

4.
Daarnaast word je lid van de besloten Facebookgroep. Hierin kan je ervaringen met andere deelnemers uitwisselen en kan je ook vragen stellen aan andere deelnemers, maar ook aan Vreneli Stadelmaier.

 

 

 

Door gebruik te maken van dit unieke programma word je er dagelijks aan herinnerd om met je onzekerheid aan de slag te gaan. Doordat je het dagelijks doet blijft het namelijk ‘on top of your mind’. Hierdoor kun je echt van je onzekerheidsgevoelens afkomen, omdat je er gedurende langere tijd, tweeënhalve maand, dagelijks mee bezig bent en ervaringen kunt delen met de andere deelnemers.

LET OP: Bij deze training heb je het boek F*ck die Onzekerheid nodig (vanaf de zevende druk). Dit boek is te koop bij de betere boekhandel , of  simpel morgen in huis. Klik hier> 

Als vrouwen niet zeker weten of ze iets kunnen, doen ze het niet.
.
.

Neelie Kroes

Euro-commissaris, oud-minister

We over-prepare. We assume, somehow, that we don’t have the expertise to be able to grasp the whole thing.

Christine Lagarde

Directeur van IMF

I think my biggest flaw is my insecurity. I’m terribly insecure. I’m plagued with insecurities 24/7
.

Madonna

Zangeres, Performer

You think, ‘Why would anyone want to see me again in a movie? And I don’t know how to act anyway, so why am I doing this?’

Meryl Streep

Actrice, Oscar en Emmy-winnaar