IK HEB EEN BOODSCHAP DIE IK GRAAG VERTEL

De auteur van F*ck die onzekerheid , Vréneli Stadelmaier, houd in het hele land theatercolleges rond haar boek. Niet saai, wel inspirerend en er wordt zeker gelachen.Ze treedt op bij bedrijven, overheden, vrouwennetwerken en samen met de boekhandel in verschillende theaters in het land.

Click Here

Je bent goed bezig, je weet dat je het kunt, en tòch ben je bang om door de mand te vallen.

Toch ben je bang dat anderen (en jezelf) erachter komen dat je niet goed genoeg bent. Terwijl je ook wel weet dat dat onzin is (en toch ook weer niet….)

Daar gaat dit humoristische theatercollege over. Het gaat over die onzekerheid die kan leiden tot enorm perfectionisme of vluchtgedrag. Dat vrouwen er meer last van hebben dan mannen, en hoe dat dan komt, en over hoe dat in ons brein werkt. Met veel vaart, muziek en video en een zee van herkenbaarheid gaat Vréneli, de interactie aan met het publiek.

Entertaining en leerzaam, met concrete tips om het vanaf morgen anders te doen.

Theatercolleges

Vréneli heeft over haar boek F*ck die Onzekerheid  een theatercollege gemaakt. Samen met een theatermaakster ontwikkelde  ze een college met elementen uit het theater en storytelling, zoals muziek, video en zang. Het theatercollege is interactief en duurt een uur.

De theatercolleges zorgen voor herkenning. Voor emotie in de zaal, maar ook voor humor en energie.
De theatercolleges zijn geschikt voor vrouwen en mannen, alhoewel vrouwen zich meer aangesproken zullen voelen.

 

Boeken

Voor boekingen bel je met
Liselore van der Zweth, van SheConsult:
085-060.5177 of mail info@sheconsult.nl.